Deel via Facebook Deel via E-mail Deel via Twitter

Sitemap

21 januari 2015 / Actueel nieuws Nieuw programma M-power

Stichting Werk&Mantelzorg is onlangs gestart met het programma M-power. Binnen het programma M-power wordt een ondersteuningspakket op maat ontwikkeld en uitgetest bij diverse organisaties en bedrijven. Het ondersteuningspakket, in de vorm van een digitale M-power module, wordt specifiek ontwikkeld voor de werkende mantelzorger. Het programma M-power beoogt met de digitale M-power module bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van mantelzorgers en de psychosociale belasting te verminderen door concrete handvatten waar de werkende mantelzorger zelf mee aan de slag kan.

De M-power module wordt later dit jaar beschikbaar gesteld. Wilt u nu al meer weten? Of als organisatie deelnemen aan de testfase? Neem dan contact op via info@werkenmantelzorg.nl.

Lees meer
06 januari 2015 / Actueel nieuws Literatuurstudie naar kosten/baten van mantelzorgvriendelijk beleid in organisaties

Een literatuurstudie naar de kosten en baten van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid vanuit de visie van de werkgever. Deze studie is uitgevoerd door de VU Amsterdam, in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken.

 

Lees meer
05 januari 2015 / Actueel nieuws Wettelijke bescherming voor mantelzorgers in Duitsland

In Duitsland krijgt de mantelzorger wettelijke bescherming, om zorg en werk te kunnen combineren. Bekijk het filmpje hier.

Lees meer