Vragen? Bel 0343 - 477 890
Werk&Mantelzorg

Stichting Welzijn Alblasserdam ontvangt Erkenning

Wethouder Zandvliet overhandigde op maandag 13 november de Erkenning Wij werken mantelzorgvriendelijk aan Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA). Symbolisch nam zij het stokje van SWA over om als gemeente Alblasserdam aan de slag te gaan.

Tonia Ruybroek, directeur SWA, overhandigde symbolisch een plant aan de wethouder. De plant is een metafoor voor mantelzorg.  Zo staat het ontluiken van de prachtige bloem voor de vaak onvermoede talenten die mantelzorgers in zichzelf ontdekken.SWA hoopt dat heel Alblasserdam mantelzorgvriendelijk wordt. En daarom biedt SWA de eerste organisatie die reageert naar aanleiding van dit artikel aan om hen gratis te begeleiden naar het worden van een mantelzorgvriendelijke organisatie.

1 op de 6 werknemers combineert werk en mantelzorg. In de zorg is dit zelfs 1 op de 4.
Werkgevers kunnen veel betekenen voor hun mantelzorgende werknemers. En dat levert hen weer vitale, tevreden en loyale werknemers op. Ook geinteresseerd hoe u ziekteverzuim en uitval kunt voorkomen en werknemers kan ondersteunen bij een goede werk prive balans?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met mantelzorgconsulent Heleen Visser, h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Lees hier de aanpak van SWA naar mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid