Vragen? Bel 0343 - 477 890
Werk&Mantelzorg

Werk&Mantelzorg Event 22 maart 2018

We ontmoeten en spreken heel veel verschillende mensen in het land. We komen eigenlijk altijd naar jullie toe om in gesprek te gaan over het combineren van werk en mantelzorg. We vinden het leuk om jullie allemaal nu eens bij ‘ons’ uit te nodigen. Op 22 maart organiseren we daarom een inspirerend Werk&Mantelzorg Event in Het Oude Magazijn in Amersfoort. Ben je er bij?

Het wordt een mooie, energieke dag met interessante sprekers, powersessies, de laatste cijfers en we blikken goede voornemens in!

 

Programma 22 maart van 11.00-16.30 uur

Inloop en ontvangst met koffie en iets lekkers

Waar staan we nu met werk en mantelzorg? Terugblik W&M op 2017

‘Werk&Mantelzorg vanuit een ander perspectief’ door friskijker en bijzonder hoogleraar Ruud Veltenaar

Lekker lunchen & nieuwe ontmoetingen

Eerste powersessie, maak een keuze uit de 6 thema’s

Tweede powersessie, maak een keuze uit de 6 thema’s

Kahoot met de laatste W&M cijfers en inblikken goede voornemens

Afsluitende borrel in het Magazijn of buiten bij het kampvuur!

 

Zes interessante powersessies

  1. Van reorganiseren naar flexibel organiseren. Wist u dat het 6V-model u kan helpen naar een mantelzorgvriendelijke organisatie? Ontdek het zelf! Martijn de Wildt en Carlijn Tempelaars van Qidos nemen u mee.
  2. De Businesscase Werk&Mantelzorg. Welke investering vraagt mantelzorgvriendelijk werken en wat levert het u op? Samen met Wim Gort, directeur van Synthese, maakt u de businesscase.
  3. Toekomstbestendig werkgeverschap. Duurzame Inzetbaarheid waarin werknemers de middelen krijgen om op elk moment in hun loopbaan te investeren in: eigen vakmanschap, vitaliteit en veerkracht. Tom Plug, HR Strategie en Innovatie bij KPN deelt zijn visie.
  4. Tools voor werkende mantelzorgers. Welke tools en ondersteuning kun je inzetten om het voor medewerkers mogelijk te maken om werk en mantelzorg te combineren? M-power jezelf! met Lieke Bos en Hieke Wijbenga van Mezzo.
  5. Terug in de Buzz 1: de olievlekwerking. Gemeenten zijn werkgever en aanjager voor lokale werkgevers om mantelzorgvriendelijk te werken. Hoe maak je de olievlek steeds groter? Inspireer elkaar onder begeleiding van Jan Anne van Dijk en Dennis Nolte van Werk&Mantelzorg.
  6. Terug in de Buzz 2: aandacht en borging in de eigen organisatie. Je bent erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever. Maar hoe hou je aandacht voor het thema en zorg je voor borging in de organisatie? Ga hierover in gesprek met Margreet Woessner en Martijn Tillema van Werk&Mantelzorg.

 

We zien u heel graag op donderdag 22 maart van 11.00-16.30 uur bij het Oude Magazijn in Amersfoort. Het event is gratis. Annuleren kan tot 14 maart, daarna zijn wij genoodzaakt €50,- in rekening te brengen.  Meld je hier meteen aan!

Locatie: Het Oude Magazijn, Soesterweg 310F, Amersfoort

(voldoende parkeergelegenheid en op loopafstand van Amersfoort CS)