Vragen? Bel 0343 - 477 890
Werk&Mantelzorg

Terugblik Werk&Mantelzorg Event 2018

We kijken terug op een mooi Werk&Mantelzorg Event in Amersfoort. Het was zo’n mooie dag omdat we de dag samen met zo’n 160 deelnemers hebben beleefd, ervaren en gemaakt. Goed om te zien dat het thema zo enorm leeft!

Peptalk Ruud Veltenaar

We hebben leuke reacties gekregen op de ‘talk’ van Ruud Veltenaar. Als we allemaal eens anders durven kijken, denken en doen, dan gaan we het thema werk en mantelzorg de komende jaren in Nederland weer een boost geven! Nog even terugblikken? Je kunt via Nicole’s mailadres de presentatie van Ruud opvragen.

Zelf aan de slag in de powersessies

Ook de zes powersessies waren goed bezocht en leverden nieuwe ideeën en inzichten op. Hartelijk dank aan Tom Plug van KPN (Toekomstbestendig werkgeverschap), Wim Gort van Synthese en (Businesscase Werk&Mantelzorg), Martijn  en Carlijn (Van reorganiseren naar flexibel organiseren), Lieke en Hieke van Mezzo (Tools voor werkende mantelzorgers), Dennis Nolte en Jan Anne (Terug in de Buzz: olievlekwerking) Margreet en Martijn (Terug in de Buzz: aandacht en borgen). De beloofde presentaties van Tom Plug en Wim Gort vind je hieronder.

Powersessie Toekomstbestendig werkgeverschap Werk&Mantelzorg 22 mrt 2018

Powersessie Businesscase Werk&Mantelzorg 22 mrt 2018

 

Werk&Mantelzorg in cijfers

Tijdens het Event presenteerden we onze nieuwste onderzoekcijfers via een Kahoot quiz. Of er veel van de informatie is blijven hangen tijdens de spannende quiz, is de vraag. Kijk de belangrijkste cijfers nog eens na in deze Factsheet feiten en cijfers.

Er gingen in ieder geval 5 blije prijswinnaars naar huis met: een gratis inspiratiesessie van 1 uur, een gratis lunchbijeenkomst voor werkende mantelzorgers of leidinggevenden en drie winnaars met twee originele Werk&Mantelzorg mokken!

Iedereen bedankt voor jullie enthousiaste bijdrage aan ons Event! Wat ons betreft, volgend jaar weer… Namens het team Werk&Mantelzorg,

Martijn Tillema, Jan Anne van Dijk en Nicole Walma