Vragen? Bel 0343 - 477 890
Werk&Mantelzorg

Terugblik Buzz on Tour Amsterdam Zuidas

Op 14 maart 2018 bezocht de Werk&Mantelzorg Buzz on Tour de Amsterdamse Zuidas. Tijdens de eerste sessie in de Buzz gingen leidinggevenden, HR professionals en werkende mantelzorgers van o.a. ABN/AMRO, Accenture, Norgine en Capgemini met elkaar in gesprek. Goed gesprek met als resultaat een aantal goede voornemens per werkgever. Over 3 maanden komen we terug naar de Zuidas en kijken we wat er met de goede voornemens is gebeurd, waar de organisaties nu staan e welke vervolgstap er gezet gaat worden. Tot snel!

 

In de tweede sessie op de Zuidas nodigde de gemeente Amsterdam al haar zorg- en welzijnspartners uit n de Werk&Mantelzorg Buzz. Veel partners zijn aan de slag met het thema, elk op hun eigen manier. Het plan is om nu samen op te trekken, van elkaar te leren, elkaar te inspireren en samen het thema verder te brengen in de stad Amsterdam. Mooi om te zien dat er al zoveel organisaties aan de slag zijn!