Vragen? Bel 0343 - 477 890
Werk&Mantelzorg

Terugblik Dag van de Mantelzorg 2018 in Den Haag

Op 9 november 2018 vierden we de Dag van de Mantelzorg met de Werk&Mantelzorg Buzz on Tour in Den Haag. We startten met een mantelzorgontbijt met wethouder Kavita Parbhudayal in de Buzz, bevroegen voorbijgangers op het Spuiplein naar hun beleving van mantelzorg en bespraken de beleving van de combinatie werk en mantelzorg op de werkvloer bij AEGON. De buzz toer sloten we feestelijk af met de uitreiking van 10 erkenningen “Wij werken mantelzorgvriendelijk” aan wederom 10 Haagse werkgevers. Gefeliciteerd Aegon Nederland, Voorall, Connexxion, Stichting Eykenburg, MN, HTM, Kone Deursystemen BV, UWV, Zorgzijn Werkt en Provincie Zuid-Holland!

tekeningen van sneltekenaar Rachel Levi, Huis van Verbeelding