Vragen? Bel 0343 - 477 890
Werk&Mantelzorg

Buzz on Tour in Zevenaar

Op 18 april 2019 deed de Buzz-on-tour Zevenaar aan. Samen met Mantelzorg Zevenaar werd een ronde tafel gesprek georganiseerd in de buzz. 11 organisaties en de gemeente Zevenaar stapten in de buzz en gingen in gesprek over mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid. Ook wethouders van de gemeente Zevenaar en de gemeente Duiven namen deel aan het gesprek en bevestigden het belang van de rol van de gemeente als aanjager van het thema.

Naast werkgevers deed ook een werkende mantelzorger zijn verhaal.
Hij benadrukte hoe belangrijk het is dat je het gesprek aan kan gaan met een leidinggevende en dat er binnen de organisatie een open en transparante cultuur heerst.

De aanwezigen hebben toegezegd elkaar over een aantal maanden weer te treffen om te zien waar de verschillende organisaties nu staan ten opzichte van het thema werk en mantelzorg. Na afloop van het gesprek in de buzz gingen de gesprekken buiten de buzz onder het genot van een kopje koffie nog lang door. Al met al was het een zeer geslaagde middag met dank aan Mantelzorg Zevenaar voor hun inzet.

Ingeborg Mussche, adviseur Werk&Mantelzorg