Vragen? Bel 0343 - 477 890
Werk&Mantelzorg

Deelname adviesgroep RIVM

Help mee de ondersteuning van mantelzorgers te verbeteren

Download flyer

Het combineren van een betaalde baan met de zorg voor een thuiswonende oudere kan belastend zijn voor mantelzorgers. Het is belangrijk dat werkende mantelzorgers de juiste en ondersteuning ontvangen die bij hen past. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) start daarom een onderzoek naar de behoeften voor ondersteuning van werkende mantelzorgers en ouderen. Om tot de juiste vormen van ondersteuning te komen, zijn de ervaringen meningen van werkende mantelzorgers van groot belang. Daarom is het RIVM op zoek naar mantelzorgers die willen meedenken over het onderzoek.

Wilt u uw ervaringen delen en een bijdrage leveren aan het vinden van passende ondersteuning voor werkende mantelzorgers?

Lees hier meer

Aanmelden kan bij Eline Vos: eline.vos.02@rivm.nl