Werk&Mantelzorg

Ervaringsonderzoek RIVM

Man en werkende mantelzorger? Deel je ervaringen met het RIVM!

Download uitnodiging

Het aantal ouderen in Nederland neemt toe en ouderen wonen steeds langer thuis. De zorg voor ouderen komt hierdoor steeds vaker op mantelzorgers aan. Er zijn veel mantelzorgers die deze zorg combineren met een betaalde baan. Dat vraagt veel van mantelzorgers. Daarom is het belangrijk dat mantelzorgers passende ondersteuning ontvangen. Bijvoorbeeld op het werk, thuis of in de omgeving.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) doet onderzoek naar de behoefte aan ondersteuning van werkende mantelzorgers die zorgen voor een naaste oudere. Om erachter te komen wat werkende mantelzorgers nodig hebben en belangrijk vinden, organiseren wij online groepsgesprekken waarin mantelzorgers met elkaar in gesprek gaan en hun ervaringen kunnen delen. Doe je ook mee?

Wanneer en waar?
Wij organiseren meerdere bijeenkomsten. Je kan zelf kiezen welke bijeenkomst je het beste uitkomt.
 Vrijdag 19 juni 10.00-11.30
 Vrijdag 26 juni 15.00-16.30
 Indien gewenst: een extra bijeenkomst op een andere dag of in de avonduren of het weekend

Via onderstaande link vind je meer informatie en kun je je opgeven voor één van de bijeenkomsten.

Lees hier meer.

Aanmelden kan bij Eline Vos: eline.vos.02@rivm.nl.