Werk&Mantelzorg

Nieuwjaars meetup: Meld je aan! 26 januari 2021 15:00 uur

Meld je aan via: communicatie@werkenmantelzorg.nl

Première “Werk en mantelzorg, wat vraagt dit van leiderschap?”
We nodigen je graag uit voor de première van dit boeiende en interessante programma tijdens onze online Nieuwjaars meetup met als thema Werk en mantelzorg, wat vraagt dit van leiderschap?

Presentator Joost Hoebink interviewt hoogleraar Prof. dr. Nick van Dam van Nyenrode Business University, HR manager Corine Koops van ACV en directeur Marcel de Groot van De Groot Installatiegroep. Lees meer over de gasten in de BIO.

Hoe kijken zij tegen de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt aan, wat vraagt dit van organisaties maar ook: wat levert dit op?

Ben je erbij?
Het programma kijken duurt een half uur. We praten via de chat een kwartiertje na.

Meld je aan:
Mail: communicatie@werkenmantelzorg.nl

Bekijk de trailer:

Aanleiding:
2020 liet zien dat we een grote gedragsverandering kunnen doormaken, ook al onder stress. Thuiswerken hebben we massaal omarmd.

1 op de 4 werknemers combineert werk met mantelzorg en dat aantal groeit. Dit raakt de werk-privé balans. Door bespreekbaar te maken dat mantelzorg thuis een rol speelt wordt uitval voorkomen, een hoog ziekteverzuim tegengegaan en productiviteit verhoogd. Werkgevers, leidinggevenden en HR professionals kunnen het verschil maken. Het is niet alleen de zorg van de zorg gever, want wat er thuis speelt neemt de werkende mantelzorger met zich mee.

Kijk mee naar het programma. Leuk als je erbij bent. 

Meld je aan:
Mail: communicatie@werkenmantelzorg.nl