Werk&Mantelzorg

Gemeenten Programma 2021

Gemeenten gaan in 2021 gezamenlijk aan de slag met werk en mantelzorg!

Werk&Mantelzorg faciliteert in 2021 gemeenten om met elkaar en laagdrempelig het thema werk en mantelzorg te agenderen én de Erkenning “Wij werken mantelzorgvriendelijk!” van de stichting Werk&Mantelzorg te behalen. Via een overzichtelijk programma begeleiden wij deze kopgroep gemeenten stap voor stap door het traject. De deelnemende gemeenten helpen en inspireren elkaar door het uitwisselen van ervaringen en gezamenlijk op te trekken.

Het traject bestaat uit de 4 stappen naar mantelzorgvriendelijk werkgeverschap. Elk kwartaal behandelen we 1 stap door een gezamenlijke (online) kennis -en inspiratiesessie, concrete tips & praktische tools. Tevens is het voor iedere gemeente mogelijk om, onder begeleiding van onze adviseurs, een persoonlijk en op maat gemaakt plan van aanpak te ontwikkelen.

Eind maart starten we met een kick-off bijeenkomst met meer informatie over het programma.Wil jouw gemeente ook meedoen?
Er zijn geen verplichtingen aan het programma verbonden. Enige vereiste is jouw ambitie en intentie om met mantelzorgvriendelijk werken aan de slag te gaan. Wij faciliteren de mogelijkheden, jij bepaalt hoé je jouw deelname invult. Ben je enthousiast en/of wil je meer informatie?

Meld je dan aan via dit aanmeldformulier of laat ons contact met je opnemen door je gegevens achter te laten.Ter inspiratie:
We inspireren je graag alvast met onze factsheet over werk en mantelzorg bij gemeenten en een videoportret en interviews als voorbeelden van mantelzorgvriendelijk werkgeverschap bij gemeenten.