Werk&Mantelzorg

Campagne #goedbezig

Gemiddeld 1 op de 4 werknemers combineert werk met mantelzorgtaken en dat aantal groeit. De combinatie kan best zwaar zijn. Zo zwaar dat het de gezondheid van de mantelzorger beïnvloedt. Samen met VNO-NCW en MKB-Nederland, de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is Werk&Mantelzorg daarom de campagne #goedbezig gestart.

Met het delen van ervaringen en inzichten laten we zien welke mogelijkheden er zijn om de balans tussen werk en privé goed te houden. Want niet iedereen heeft hetzelfde nodig om werk en mantelzorg te kunnen combineren. Vaak bedenk je samen de oplossing die het beste werkt. En vind je de oplossing in flexibiliteit en aandacht.

Via de website #goedbezig worden goede voorbeelden verzameld van werkgevers en werknemers die goed omgaan met het thema werk en mantelzorg. Werkgevers en werknemers kunnen elkaar via deze website in het zonnetje zetten en hun verhaal delen. Als dank voor het delen ontvangen de inzenders de #goedbezig-cadeaubox.