inspireert, faciliteert & verbindt
zoeken
Deel via Facebook Deel via E-mail Deel via Twitter

Presentatie resultaten onderzoek

Presentatie resultaten onderzoek Werk&Mantelzorg heeft een online onderzoek ontwikkeld. Met dit onderzoek onder mantelzorgers, collega's en leidinggevenden krijgt u een uitgebreid beeld van de situatie rondom werk en mantelzorg binnen uw organisatie. U ontvangt de uitkomsten van het onderzoek in een uitgebreide rapportage. Een presentatie van en een toelichting op de onderzoeksresultaten is mogelijk.

Inhoud presentatie

De uitkomsten van het onderzoek in uw organisatie worden gepresenteerd en toegelicht. Overeenkomsten en verschillen (benchmarking) met andere organisaties worden uitgelicht en waar mogelijk verklaard. Conclusie en advies voor verbeterpunten. Een greep uit de resultaten die worden toegelicht:

  • Hoeveel mantelzorgers zijn er in uw organisatie?
  • Hoe ervaren zij de combinatie werk en zorg? Hoe ervaren collega's en leidinggevenden dat?
  • Wat zijn de gevolgen van de combinatie op het werk, hun gezondheid en hun motivatie?
  • Zijn ondersteuningsmogelijkheden en maatwerkoplossingen bekend en bespreekbaar?
  • Hoe staan leidinggevenden tegenover het aanbieden van ondersteuning?
  • In hoeverre is er binnen de organisatie een ondersteunende cultuur?

Lees verder Online onderzoek: werk en mantelzorg

Interesse?

Heeft u interesse in deze presentatie of in een workshop waarin u aan de slag gaat met de resultaten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte: info@werkenmantelzorg.nl of bel: 0343-477890. 

We gebruiken cookies voor een optimale website-ervaring. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Lees meer