Vragen? Bel 0343 - 477 890
Werk&Mantelzorg
  • Werk & Mantelzorg in tijden van corona

    Meer info

Er zijn al
0379 erkende organisaties.

Bekijk ze hier. Word nummer 380

Wij zijn Werk&Mantelzorg

We zetten ons in voor alle werkgevers die mantelzorgvriendelijk willen werken.

Werk combineren met mantelzorg is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld! Gemiddeld 1 op de 4 werknemers combineert werk met mantelzorgtaken en dat aantal groeit. Voorkom uitval, hoog ziekteverzuim en verminderde productiviteit. Zet u in voor gezonde, gemotiveerde en loyale collega’s. Start met het bespreekbaar maken van dit belangrijke, actuele thema op de werkvloer. Daarna zijn er nog maar 3 stappen naar mantelzorgvriendelijke werkgever.

Werk&Mantelzorg inspireert, faciliteert en verbindt

Een mantelzorgvriendelijke organisatie levert winst op voor de werkgever én de werkende mantelzorger. Ga zelf aan de slag met ons stappenplan naar mantelzorgvriendelijk werken. Of zet onze expertise in om u op weg te helpen. De eerste stap naar mantelzorgvriendelijke werkgever start hier.

Bekijk de 4 stappen Duik in de Kennisbank Lees alles over W&M

Kennisbank

Wij hebben door onze jarenlange ervaring veel kennis opgedaan over de combinatie van werk en mantelzorg binnen organisaties. En die informatie stellen wij graag, gratis beschikbaar.

Alle erkende organisaties
> Bekijk ze op de kaart

Dag van de Mantelzorg 10 november 2020
> Lees het verhaal

Actueel

Ervaringsonderzoek RIVM

Man en werkende mantelzorger? Deel je ervaringen met het RIVM! Download uitnodiging Het aantal ouderen in Nederland neemt toe en ouderen wonen steeds langer thuis. De zorg voor ouderen komt …
> Lees verder

Uitnodiging Kennis van Zaken Werk&Mantelzorg

Stichting Werk&Mantelzorg organiseert Kennis van Zaken bijeenkomsten per provincie om gemeenten te informeren en inspireren om met het thema Werk&Mantelzorg aan de slag te gaan Er is volop ruimte voor …
> Lees verder
Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!  Aanmelden