Werk-Mantelzorg

De Werk&Mantelzorg Monitor©

De Werk&Mantelzorg Monitor© is een bewustwordingstool, waarbij inzichten worden opgehaald over de combinatie van werk en mantelzorg bij jouw organisatie.

De Monitor bevat naast vragen ook informatieve video’s, tips en doorverwijzingen naar tools. Hierdoor wordt binnen de organisatie direct bewustwording gecreëerd en handvaten geboden om de combinatie van werk en mantelzorg beter mogelijk te maken.

Bekijk hier de video met uitleg over de monitor:

De Werk&Mantelzorg Monitor geeft een goed beeld hoe mantelzorgers, collega’s en leidinggevenden aankijken tegen de combinatie werk en mantelzorg.

Resultaat: wat levert het onderzoek de organisatie op?
1. Organisatiebrede bekendheid met het thema mantelzorg
2. Inzicht in de ervaring van de combinatie werk en mantelzorg binnen jouw organisatie
3. Inzicht in verbeterpunten om aan de slag te gaan

De monitor geeft inzicht in knelpunten en handvatten voor vervolgacties en biedt ruim voldoende aanknopingspunten om invulling te geven aan de criteria voor het verkrijgen van de Erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’.

Er is ook een Engelse versie van de Werk&Mantelzorg Monitor beschikbaar. Ook is het mogelijk om de Nederlandse -en Engelse versie gelijktijdig aan te bieden aan medewerkers, zodat zij kunnen kiezen welke versie hun voorkeur heeft.

Voor meer informatie en een prijsopgave kunt u terecht bij onze adviseurs of neem contact op met info@werkenmantelzorg.nl, tel: 0343- 477 890.