inspireert, faciliteert & verbindt
zoeken
Deel via Facebook Deel via E-mail Deel via Twitter

Nieuwsbrieven

Lees hier de eerder verschenen nieuwsbrieven van Werk&Mantelzorg:

Arbeid & Zorg bijeenkomst - 31 oktober 2016

04 november 2016 / Berichten Werk&Mantelzorg

Afgelopen maandag vond de Arbeid & Zorg bijeenkomst plaats in Madurodam. Hier werd onder meer het SER advies 'De Werkende Combinatie' uitgereikt aan de drie ministers Minister Asscher, Minister Bussemaker en Staatssecretaris van Rijn. Tevens ontving de Rijksoverheid als werkgever de Erkenning 'Wij werken mantelzorgvriendelijk'.

lees meer

De battle van de battle tijdens de arbeid & zorg bijeenkomst

02 november 2016 / Actueel nieuws

De battle van de battle tijdens de arbeid & zorg bijeenkomstDe battle van de battle tijdens de arbeid & zorg bijeenkomst

En toen was het zover, de arbeid & zorg bijeenkomst. Dé plek om de innovatieve ideeën te presenteren aan de echte opdrachtgevers: Minister Asscher, Minister Bussemaker en Staatssecretaris van Rijn.

lees meer

Winnaars BoC bereiden zich voor op arbeid en zorg bijeenkomst 31 okt

26 oktober 2016 / Actueel nieuws

Winnaars BoC bereiden zich voor op arbeid en zorg bijeenkomst 31 oktHoewel de arbeid & zorg challenge al een tijd geleden is afgelopen zijn we eigenlijk pas net van start gegaan. De winnaars van de top vijf concepten zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor 31 oktober 2016, wanneer de arbeid & zorg bijeenkomst plaatsvindt. Tijdens deze bijeenkomst krijgen zij de gelegenheid om hun concepten te presenteren aan de genodigden, waaronder Minister Asscher, Minister Bussemaker en Staatssecretaris van Rijn. Ter voorbereiding waren de winnaars vorige week uitgenodigd tijdens een netwerkbijeenkomst van Stichting Werk&Mantelzorg, bij innovatief biofarmaceutisch bedrijf Abbvie in Hoofddorp.

lees meer

Nieuwsbrief september 2016

29 september 2016 / Nieuwsbrief

Open de nieuwsbrief in een nieuw venster

Studenten en young professionals 'battelen' over combinatie werk en zorg

22 september 2016 / Berichten Werk&Mantelzorg

Studenten en young professionals 'battelen' over combinatie werk en zorgMantelzorg Duo’s, terug naar de menselijke maat met 'een warme bakker', en last-minute opvang voor hulpbehoevenden op wielen. Studenten en young professionals gingen de 'challenge' aan: Hoe ziet de combinatie werk en zorg er idealiter over tien jaar uit?

lees meer

Gemeente Den Haag ondersteunt werkgevers

06 september 2016 / Berichten Werk&Mantelzorg

Gemeente Den Haag ondersteunt werkgevers‘Mantelzorg werkt als we allemaal ons steentje bijdragen’

Gemeente Den Haag start per 1 september met een innovatief project om werkgevers en werknemers in de gemeente Den Haag te ondersteunen in de combinatie werk en mantelzorg. Doel is om de bekendheid en de bespreekbaarheid van oplossingen op de werkvloer én daarbuiten, te verhogen. Werkgevers die meedoen, worden beloond.

lees meer

Gemeente Zeist werkt mantelzorgvriendelijk

08 juli 2016 / Berichten Werk&Mantelzorg

Gemeente Zeist werkt mantelzorgvriendelijk De gemeente Zeist heeft de Erkenning Wij werken mantelzorgvriendelijk van stichting Werk&Mantelzorg ontvangen. Op vrijdag 8 juli 2016 onthult wethouder Roy Luca (Personeelszaken) samen met ambtenaar én mantelzorger Dorus Verwei om 10.30 uur het erkenningsbordje Werk en Mantelzorg op het gemeentehuis.

lees meer

Conferentie VUmc: werken en mantelzorg: we staan er samen voor!

23 juni 2016 / Bijeenkomsten W&M

Conferentie VUmc: werken en mantelzorg: we staan er samen voor!Tijdens de themaconferentie 'Werken en mantelzorg in VUmc : we staan er samen voor!' ontving VUmc maandag 20 juni officieel de Erkenning 'Wij werken mantelzorgvriendelijk'. De Erkenning is bedoeld als aanmoedigingsprijs om vooral werk te blijven maken van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid in de organisatie.  

lees meer

Gemeente Breda Erkend mantelzorgvriendelijk

31 mei 2016 / Berichten Werk&Mantelzorg

Stichting Werk&Mantelzorg heeft de gemeente Breda officieel Erkend als mantelzorgervriendelijke organisatie. Daarmee is Breda de 46ste gemeente die het erkenningsbordje ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ heeft ontvangen. Criteria om deze erkenning te verdienen, zijn bijvoorbeeld flexibele werktijden, zorgtaken regelen onder werktijd en de mogelijkheid krijgen om het werk onverwachts te onderbreken.

lees meer

Themaconferentie VUmc 20 juni 2016

03 mei 2016 / Bijeenkomsten W&M

Op 20 juni 2016 organiseert Vumc de themaconferentie ‘Werken en mantelzorg in VUmc: we staan er samen voor!’ Op deze conferentie geven inspirerende sprekers onder leiding van dagvoorzitter en filosoof Bas Haring hun visie op mantelzorg. Ook ontvangt VUmc op deze dag de officiële Erkenning 'Wij werken mantelzorgvriendelijk' van Stichting Werk&Mantelzorg.

lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Filter nieuws:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
meer

Tweets @WerkMantelzorg

Bekijk onze filmpjes
overzichtspagina
GEZOCHT! Inspirerende werk/mantelzorg oplossingen

Deel mooie voorbeelden en biedt anderen inspiratie, bevestiging en herkenning. Mail info@werkenmantelzorg.nl

meer
Platform werkende mantelzorgers
meer

Werkbezoek Van Rijn 10 november 2015

meer videos
Welke organisaties zijn aan de slag?
bekijk op de kaart
St Jansdal ziekenhuis: 'Door goed beleid te maken, kun je voorkomen dat...
meer verhalen  lees verder
We gebruiken cookies voor een optimale website-ervaring. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Lees meer