inspireert, faciliteert & verbindt
zoeken
Deel via Facebook Deel via E-mail Deel via Twitter

Werk&Mantelzorg op de kaart

Wat is Werk&Mantelzorg op de kaart?

Bovenstaande landkaart brengt in beeld welke organisaties goed bezig zijn met het thema werk en mantelzorg. We onderscheiden de volgende categorieën:

Erkende organisaties: dit zijn organisaties die aantoonbaar mantelzorgvriendelijk beleid in hun HR beleid hebben geintegreerd en daarvoor de Erkenning hebben ontvangen.
Ambassadeurs: Erkende organisaties die als rolmodel naar buiten treden en actief andere organisaties stimuleren om het thema werk en mantelzorg te agenderen.
Samenwerkingspartners: Organisaties waar Werk&Mantelzorg een samenwerking mee heeft (gehad) en die vanuit hun invalshoek en werkveld het thema werk en mantelzorg bij hun achterban en/of de samenleving agenderen.
Aan de slag: Organisaties die bezig zijn mantelzorgvriendelijk beleid te implementeren, in aanloop naar de Erkenning.

Geeft uw organisatie ook het goede voorbeeld?

Voldoet uw organisatie al aan de criteria om de Erkenning te verkrijgen? Of wilt u stappen zetten richting een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid? Wij plaatsen graag uw organisatie op onze landkaart ter inspiratie van anderen. Zodat we samen heel Nederland kunnen laten zien dat we het thema werk en mantelzorg op de kaart hebben en houden!

We gebruiken cookies voor een optimale website-ervaring. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Lees meer