inspireert, faciliteert & verbindt
zoeken
Deel via Facebook Deel via E-mail Deel via Twitter

Campagne Buzz Tour

Stichting Werk&Mantelzorg start de promotiecampagne ‘Buzz Tour’.

Deze campagne is onderdeel van het project ‘Next Step’, waar de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) de handen hebben ineengeslagen.

We willen graag dat iedereen in het land over het combineren van werk met mantelzorg gaat praten. En dat een goede afstemming tussen werkgever en werknemer de normaalste zaak van de wereld wordt. Want dat is mantelzorg ondertussen wel.

Hoe willen we dit gaan bereiken? We gaan zoveel mogelijk ‘buzz' creëren rondom het thema werk en mantelzorg. We gaan op bezoek bij werkgevers en nodigen medewerkers, collega-werkgevers, samenwerkingspartners, de gemeente, onze ambassadeurs, kortom: iedereen die Werk&Mantelzorg een warm hart toedraagt, uit om met elkaar in gesprek te gaan. En hoe kunnen we dat beter doen, dan letterlijk met de ‘Werk&Mantelzorg Buzz’ heel Nederland door te touren!

10 november Dag van de Mantelzorg: eerste buzzhalte Utrecht
Op 10 november 2016 bezoeken we onze eerste buzzhalte. We zijn te gast, midden in het land, bij de gemeente Utrecht die die dag de ‘Erkenning voor mantelzorg vriendelijk beleid’ uitgereikt krijgt. Directeur Liesbeth Hoogendijk van de stichting opent samen met wethouder Kees Diepeveen de Werk&Mantelzorg Buzz tour. We nodigen bij deze graag alvast onze lezers, ambassadeurs en erkende organisaties in de provincie Utrecht uit. Wilt u hier bij zijn? Mail naar info@werkenmantelzorg.nl.

Volg de Buzz tour!
Waar we precies allemaal naartoe gaan, dat wordt binnenkort verder uitgestippeld. U kunt de Buzz Tour straks helemaal volgen via onze website en via een speciale Buzz Tour Facebook pagina. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte via onze eigen social media.

Vindt u het leuk als we ook bij uw organisatie langskomen? Laat het ons dan weten via info@werkenmantelzorg.nl of mail aan Nicole Walma, n.walma@werkenmantelzorg.nl. Wie weet zetten we een Werk&Mantelzorg Buzzhalte bij u voor de deur!

Graag tot ziens!

 

 

Samenwerken?


Wij bespreken het graag met u. Bel: 0343-477890 of mail: info@werkenmantelzorg.nl

meer
Samenwerkings-partners
meer
Mantelzorgportretten ziekenhuis
meer
Platform werkende mantelzorgers
meer
We gebruiken cookies voor een optimale website-ervaring. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Lees meer