Werk&Mantelzorg

Inspiratiesessie ‘Werk, Mantelzorg en kanker’

Op 20 mei organiseren wij samen met Care in company (adviesbureau voor werk & kanker) een inspiratiesessie over ‘Werk, mantelzorg en kanker. Tijdens deze sessie maak je kennis met enkele onderwerpen uit de nieuwe workshop met de gelijknamige titel.

Een life changing gebeurtenis zoals de ziekte en behandelingen voor kanker heeft een grote impact op iemands. Jaarlijks krijgt maar liefst 1 op de 200 mensen in de beroepsbevolking te maken met kanker. Een groot deel daarvan is werknemer. Als al die werknemers een partner hebben, die ook een baan heeft, dan zijn maar liefst 2 op de 200 werknemers geraakt door kanker.

Een veelgehoorde vraag van werkgevers: ‘hoe kunnen we de begeleiding van onze medewerkers die een ernstig zieke partner hebben optimaal vorm geven? Hoe voorkomen we dat ze overbelast raken? En hoe organiseren we dat ze betrokken en inzetbaar blijven bij hun werk?’

Tijdens de inspiratiesessie bieden we werkgevers een voorproefje over wat je in de workshop kunt verwachten. Ook is het mogelijk om vragen te stellen of de mogelijkheden te verkennen voor het organiseren van een incompany workshop.

Informatie en aanmelding. Dat kan via de website van Care in company.