Werk&Mantelzorg is regelmatig te gast bij verschillende podcasts om expertise, kennis, ervaringen en tips te delen rond het thema werk en mantelzorg. Luister hier de meest recente afleveringen terug:


Masters in Management
Iedere organisatie heeft te maken met medewerkers die hun werk met mantelzorg combineren. Als leidinggevende kun je daar niet omheen. Waar zitten de grootste knelpunten in de werkpraktijk? Wat zijn de belangrijkste regels op dit gebied die je als manager moet weten? Wies Kerkvliet en Lenette van Tienhoven van Werk&Mantelzorg geven managers tips om medewerkers te helpen bij het combineren van werk met mantelzorgtaken.

Beluister de aflevering HIERHR Podcast (HR Praktijk en CHRO)
‘Er zijn geen baanbrekende innovaties nodig, maar wel de juiste aandacht. Begin gewoon eens met de vraag: zorg jij voor iemand anders?’ – Lenette Van Tienhoven, Werk&Mantelzorg.

Beluister de aflevering HIER


People Power
Werkgevers spelen een essentiële rol in het combineren van werk en mantelzorg. Wat moet je daar voor doen als werkgever? Hoe weet je wie mantelzorger is? Hoe ga je daarover het gesprek aan? Welke afspraken kan je met de mantelzorger maken? Glenn van der Burg ging hierover in gesprek met Wies Kerkvliet, Onderzoeker bij Werk&Mantelzorg en Martijn Tillema adviseur werkgevers en gemeenten bij Werk&Mantelzorg.

Beluister de aflevering HIERVolg ons op