Werk-Mantelzorg

De Erkenning aanvragen

http://Erkenningsbord%20Mantelzorgvriendelijk%20werken

Is het thema goed geborgd in de organisatie? En is het ook gelukt om aandacht te besteden aan de andere drie stappen? Dan komt jouw organisatie in aanmerking voor de Erkenning voor mantelzorgvriendelijke werkgever. Vul onderstaand formulier in om de erkenning aan te vragen.

Tip: Loop eerst door het formulier om te zien welke informatie wij nodig hebben:

  • Welke acties heeft jouw organisatie uitgevoerd om medewerkers bewust te maken van het thema?
  • Hoe bevorder je de dialoog tussen leidinggevenden, mantelzorgers en collega’s?
  • Welke maatwerkoplossingen zijn in je organisatie mogelijk en hoe is dit geregeld?
  • Welke stappen heb je gezet om het thema te implementeren en te borgen in jouw organisatie?

Aan het einde wordt gevraagd om materiaal te uploaden die bovenstaande antwoorden ondersteunen. Denk hierbij aan; workshopmateriaal, nieuwsbrieven, beleidsstukken, etc. Vul – als alle informatie beschikbaar is – het formulier in één keer in. Binnen 2-3 weken neemt één van onze adviseurs contact met je op.

Kosten aanvraag Erkenning

Voor de beoordeling, de registratie, publicatie op deze website en LinkedIn ën voor het toesturen van de Erkenning vragen wij € 495,00.

En krijgt je de Erkenning? Vergeet dat dan niet te vieren!

Erkenning voor mantelzorgvriendelijk beleid

De naam zegt het al. Met de Erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ erkent Werk&Mantelzorg dat je goed bezig bent met het thema. De Erkenning is geen certificaat of keurmerk, maar een blijk van waardering. Het is een bevestiging dat de organisatie aandacht heeft voor het combineren van werk en mantelzorg. We beoordelen één keer je activiteiten/aanpak. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je organisatie mantelzorgvriendelijk is én blijft.

Ambassadeur

Help je mee meer organisaties bewust maken van het combineren van werk met mantelzorgtaken? 1 op 4 werknemers combineert al, maar het thema is nog verborgen. We zijn er nog niet. Je helpt door op je social media te delen dat je mantelzorgvriendelijk werkgever bent. Win-win, want een mooi PR moment waarbij je zichtbaar wordt binnen het bredere thema ‘Werk & Vitaliteit,’ wat zeker nu erg in zwang is.

Volg ons op