Werk-Mantelzorg

Campagne Mantelzorg is hier

Met de campagne Mantelzorg is hier kun je letterlijk niet om mantelzorg heen en maak je mantelzorg bekend en bespreekbaar! Het is niet meer de vraag óf er mantelzorgers in de organisatie/het bedrijf zijn. Mantelzorg is er: niet alleen thuis maar ook op het werk. Medewerkers nemen thuis mee naar het werk, en dragen de zorg voor hun naaste met zich mee. 

De campagne is speciaal ontwikkeld voor overheden en sociale partners die de combinatie werk en mantelzorg op gemeentelijk of brancheniveau willen agenderen en werkgevers willen stimuleren en toerusten om hiermee aan de slag te gaan. De campagne-uitingen zijn gericht op medewerkers en leidinggevenden.

Een aansprekend onderdeel van deze campagne zijn de kubussen van 60x60cm, hiermee creëer je eenvoudig een opvallende stapel voor in de entree, kantine of voor de toiletten op jouw werkvloer of congres. Naast de grote kubussen, zijn er kleine kubussen van 10x10cm voor op het bureau van je medewerkers of om uit te delen bij congressen, workshops en andere bijeenkomsten.

De QR-codes op de kubussen verwijzen naar tips en tools voor leidinggevenden én medewerkers met zorgtaken. Daarnaast vind je op de kubussen verwijzingen naar twee voorbeelden uit de praktijk.

Wil je direct aan de slag met de campagne? Bekijk onze toolkit.