Werk&Mantelzorg

Kennis van Zaken Werk&Mantelzorg

Stichting Werk&Mantelzorg organiseert Kennis van Zaken bijeenkomsten per provincie om gemeenten te informeren en inspireren om met het thema Werk&Mantelzorg aan de slag te gaan. Er is volop ruimte voor gesprek, waarbij beleidsmedewerkers, P&O professionals,wethouders en mantelzorgondersteuners van verschillende gemeenten van elkaar kunnen leren. Bijvoorbeeld over het creëren van draagvlak, het bouwen aan een netwerk van mantelzorgvriendelijke werkgevers of borging van Werk&Mantelzorg in de eigen gemeentelijke organisatie.

We zijn binnenkort te gast bij de volgende gemeenten:

  • Dinsdag 4 maart provincie Zeeland bij de gemeente Borsele
  • Dinsdag 21 april provincie Zuid Holland bij Holland Casino in en samen met de gemeente Den Haag
  • Donderdag 23 april provincie Utrecht bij de gemeente Utrecht 
  • Donderdag 14 mei provincie Noord-Brabant bij de gemeente Oosterhout

Kom je ook? Wil jouw gemeente werkende mantelzorgers ook ondersteunen en inzetten op gezonde, gemotiveerde en loyale collega’s? Meld je dan voor een van deze bijeenkomsten aan bij: Martijn Tillema, adviseur Werk&Mantelzorg, m.tillema@werkenmantelzorg.nl. Meer weten? Bel Martijn: 06-11865894.

Is er een Kennis van Zaken bijeenkomst bij jou in de buurt? Werk&Mantelzorg bezoekt in 2019 en 2020 alle NL provincies. De provincies Friesland, Groningen en Limburg zijn in 2019 al bezocht.

Staat er geen bijeenkomst in de buurt bij? Neem dan even contact op met Martijn. Misschien is er een Kennis van Zaken bijeenkomst in voorbereiding bij een gemeente bij jou in de buurt!