Werk-Mantelzorg

terug naar overzicht

Kubussen aanpasbaar

De kubussen zijn ontworpen in 2 formaten: 60×60 en 10×10 cm. Hieronder vind je de bestanden en bijhorende toelichtingen van de ‘aanpasbare‘ kubus-ontwerpen. Deze ontwerpen kan je op een aantal speciaal hiervoor aangegeven plaatsen aanpassen. Voeg een organisatielogo en (met behulp van een QR-code) eigen webadressen toe.

Kubus 60×60 cm aanpasbaar

Instructies:

Gebruik de ‘Drukwerk PDF’ om aan te leveren bij een ontwerper of drukwerk-leverancier. Op 3 plaatsen in het ontwerp is het toegestaan een eigen logo of QR-codes te plaatsen. Zie de ‘Voorbeeld/instructie PDF’ voor de exacte locaties. De toevoegingen kan je aangeven bij een ontwerper of drukwerk-leverancier, deze zal ze kunnen verwerken in de daarvoor bestemde ‘Drukwerk PDF’.

Heb je geen eigen QR-codes? Maak dan gebruik van onze campagne QR-codes! Download ze hier en stuur deze mee naar je drukwerk-leverancier.

Het ontwerp wordt in full-colour gedrukt met een uiteindelijk formaat van 60x60x60 cm (lengte x breedte x hoogte). Je kan het bestand ‘Voorbeeld/instructie PDF’ meesturen om de volgorde van de 6 vlakken helder te maken bij de drukker.

Je kan deze bestanden aanleveren bij een eigen drukwerk-leverancier of bij Boxid.nl, die reeds ervaring heeft met onze kubussen.

Kubus 10×10 cm aanpasbaar

Instructies:

Gebruik de ‘Drukwerk PDF’ om aan te leveren bij de ontwerper of drukwerk-leverancier. Op 3 plaatsen in het ontwerp is het toegestaan een eigen logo of QR-codes te plaatsen. Zie de ‘Voorbeeld/instructie PDF’ voor de exacte locaties. De toevoegingen kan je aangeven bij een ontwerper of drukwerk-leverancier, deze zal ze kunnen verwerken in de daarvoor bestemde ‘Drukwerk PDF’.

Heb je geen eigen QR-codes? Maak dan gebruik van onze campagne QR-codes! Download ze hier en stuur deze mee naar je drukwerk-leverancier.

Het ontwerp wordt in full-colour gedrukt met een uiteindelijk formaat van 10x10x10 cm (lengte x breedte x hoogte). Je kan het bestand ‘Voorbeeld/instructie PDF’ ook meesturen om de volgorde van de 6 vlakken helder te maken bij de drukker.

Je kan deze bestanden aanleveren bij een eigen drukwerkleverancier of bij Boxid.nl, die reeds ervaring heeft met onze kubussen.