inspireert, faciliteert & verbindt
zoeken
Deel via Facebook Deel via E-mail Deel via Twitter

Nieuws, achtergronden en meer...

Hier vindt u een overzicht van nieuwsberichten, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en onderzoeken, die betrekking hebben op het thema werk en mantelzorg. Van Werk&Mantelzorg, de overheid, samenwerkingspartners, ambassadeurs en uit de media.

Stichting Welzijn Alblasserdam ontvangt Erkenning

13 november 2017 / Berichten Werk&Mantelzorg

Stichting Welzijn Alblasserdam ontvangt ErkenningWethouder Zandvliet overhandigde op maandag 13 november de Erkenning Wij werken mantelzorgvriendelijk aan Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA). Symbolisch nam zij het stokje van SWA over om als gemeente Alblasserdam aan de slag te gaan.

lees meer

Nieuwsbrief november 2017

03 november 2017 / Actueel nieuws

Volgende week Dag van de Mantelzorg! Werk&Mantelzorg tourt het land door en gaat in verschillende gemeenten en provincies in gesprek over het combineren van werk en mantelzorg. Zien we u volgende week?

lees meer

Magazine werk en mantelzorg Vanzelf Sprekend

03 november 2017 / Berichten Werk&Mantelzorg

Magazine werk en mantelzorg Vanzelf Sprekend

Met trots presenteren we ons nieuwe magazine: werk en mantelzorg Vanzelf Sprekend. Met alle persoonlijke verhalen in het magazine willen we werkgevers inspireren om heel Nederland mantelzorgvriendelijk te maken en te laten zien dat het combineren van werk en mantelzorg heel vanzelfsprekend is.

lees meer

Wethouder Frings reikt Erkenning uit aan Sterker sociaal werk

02 november 2017 / Berichten Werk&Mantelzorg

Sterker sociaal werk ontving op donderdag 2 november het keurmerk voor Mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid uit handen van wethouder Bert Frings. Met deze erkenning laat Sterker sociaal werk (voorheen Swon-NIM) zien dat ze op diverse manieren aandacht heeft voor werkende mantelzorgers.

lees meer

Nieuwsbrief Dag van de Mantelzorg 2017

15 september 2017 / Actueel nieuws

Nieuwsbrief Dag van de Mantelzorg 2017Nog tips en inspiratie nodig voor de Dag van de Mantelzorg 2017? Lees dan snel onze nieuwsbrief! Thema dit jaar: Mantelzorg doe je samen.

lees meer

Nieuwsbrief juli 2017

15 september 2017 / Actueel nieuws

Nieuwsbrief juli 2017

lees meer

Erkenning voor AMW-ML en CJG-ML

13 juli 2017 / Berichten Werk&Mantelzorg

Erkenning voor AMW-ML en CJG-MLAlgemeen Maatschappelijk Werk en Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg zijn op 10 juli erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever. Deze landelijk erkenning van stichting Werk&Mantelzorg is een bevestiging dat zij de combinatie van mantelzorg en werk goed mogelijk maken.

lees meer

Gemeente Katwijk Erkend mantelzorgvriendelijk

27 juni 2017 / Berichten Werk&Mantelzorg

Gemeente Katwijk Erkend mantelzorgvriendelijk

De gemeente Katwijk is officieel erkend als mantelzorgervriendelijke organisatie door de Stichting Werk&Mantelzorg. Deze stichting zet zich in om werk en mantelzorg beter te combineren. Met de uitreiking van het certificaat Mantelzorgvriendelijke organisatie heeft de Katwijkse gemeentelijke organisatie een voorbeeldfunctie gekregen als het gaat om aandacht voor mantelzorgers. “Mantelzorger zijn is niet niks; het geven van mantelzorg vraagt soms veel. Zeker als je het moet combineren met een baan,” aldus wethouder Krijn van der Spijk.

lees meer

Gemeente Dordrecht roemt 8 mantelzorgvriendelijke werkgevers

19 juni 2017 / Berichten Werk&Mantelzorg

Gemeente Dordrecht roemt 8 mantelzorgvriendelijke werkgeversAcht werkgevers uit Dordrecht ontvingen vandaag de Erkenning ’wij werken mantelzorgvriendelijk’, uitgegeven door de Stichting Werk&Mantelzorg. In Crabbehoeve kregen vertegenwoordigers van de bedrijven de Erkenning uitgereikt. Het gaat om Aafje, Crabbehoff, Het Parkhuis, Kunstmin, MEE Plus Groep, Pelican Rouge, Rabobank en UWV (Rijnmond en Drechtsteden). Daarnaast werd de gemeente Dordrecht in het zonnetje gezet voor de verdiepingsslag die zij op het thema heeft gemaakt.

lees meer

Mantelzorg werkt! in Den Haag

24 februari 2017 / Berichten Werk&Mantelzorg

Mantelzorg werkt! in Den HaagDe gemeente Den Haag geeft het goede voorbeeld en gaf op 24 februari 2017 maar liefst 9 Werk&Mantelzorg contactsleutels door aan een gemêleerde groep Haagse werkgevers. Met het ondertekenen van een intentieverklaring en een goed gesprek in de Buzz starten zij elk hun weg naar de Erkenning voor mantelzorgvriendelijke werkgever.

lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Filter nieuws:

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
meer

Tweets @WerkMantelzorg

Bekijk onze filmpjes
overzichtspagina
GEZOCHT! Inspirerende werk/mantelzorg oplossingen

Deel mooie voorbeelden en biedt anderen inspiratie, bevestiging en herkenning. Mail info@werkenmantelzorg.nl

meer
Platform werkende mantelzorgers
meer

Chanela over opleiding voor mantelzorgers in Zwolle

meer videos
Welke organisaties zijn aan de slag?
bekijk op de kaart
Video werkende mantelzorger: 'Werkende mantelzorgers moeten ruimte...
meer verhalen  lees verder
We gebruiken cookies voor een optimale website-ervaring. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Lees meer