Werk&Mantelzorg

Gemeente Borger-Odoorn

Erkend mantelzorgvriendelijk sinds: 13 december 2012

Bij de gemeente Borger-Odoorn werken ca. 190 medewerkers en heeft werk en mantelzorg hoog op de agenda staan. Niet alleen in de eigen organisatie, maar ook daarbuiten. Zo stimuleert de gemeente dat bedrijven in Borger-Odoorn  oog hebben voor de combinatie werk en zorg.

Mogelijkheden

  • De gemeente heeft geen vastgesteld beleid maar biedt maatwerkoplossingen  waarvoor de gemeente verschillende mogelijkheden heeft. Elke situatie is immers uniek. Bij maatwerk moet je dan denken aan mogelijkheden om thuis te werken, later te beginnen of eerder naar huis om kinderen op te vangen, in terminale fasen volledig thuis blijven, of tussentijds naar huis voor de zorg etc.
  • Er zijn verschillende rechtspositionele mogelijkheden zoals calamiteitenverlof, kortdurend zorgverlof en langdurend zorgverlof.
  • Er is veel persoonlijke aandacht voor elkaar in de organisatie en zijn de mantelzorgers bij de leidinggevenden bekend.
  • Tijdens functioneringsgesprekken wordt het thema besproken.

Wilt u meer weten over de gemeente Borger-Odoorn? Neem dan contact op met Alja Vos, HR-adviseur/arbo-coördinator: 14 0591

Website gemeente Borger-Odoorn

Gemeente Borger-Odoorn is 1 van de erkende organisaties.
Overzicht van alle organisaties