Werk-Mantelzorg

Agenda webinars, workshops en trainingen

Werk&Mantelzorg biedt verschillende webinars, workshops en trainingen aan zodat je zelf kunt kiezen op welke manier je aan de slag wilt met het thema werk en mantelzorg. De inhoud varieert van kennismaken en agenderen van het thema tot het behalen van de Erkenning “Wij werken mantelzorgvriendelijk!”.

Werkgeversprogramma – 4 online sessies van 1,5 uur; start 25 april 2023
Programma waarin de deelnemers gezamenlijk de vier stappen naar mantelzorgvriendelijk werkgeverschap doorlopen, elkaar inspireren en van elkaar leren.
Lees meer

Gemeentenprogramma – 4 online sessies van 1,5 uur; start 25 april 2023
Speciaal voor gemeenten bieden wij een programma, waarin de deelnemers gezamenlijk de vier stappen naar mantelzorgvriendelijk werkgeverschap doorlopen, elkaar inspireren en van elkaar leren.
Lees meer

Proeverij – Online van 11:00-12:30 uur op 12 september 2023
Mantelzorg, is dat mijn zorg?
Ja, want 1 op de 4 van jouw medewerkers zorgt ook voor een naaste. Ontdek hoe kleine acties veel effect hebben op productiviteit & verzuim en welk effect aandacht voor mantelzorg heeft op een krappe arbeidsmarkt. Meld je aan voor de gratis online proeverij
Lees meer


Reeds uitgezonden

Proeverij – 7 februari 2023
Mantelzorg, is dat mijn zorg?
Ja, want 1 op de 4 van jouw medewerkers zorgt ook voor een naaste. Ontdek hoe kleine acties veel effect hebben op productiviteit & verzuim en welk effect aandacht voor mantelzorg heeft op een krappe arbeidsmarkt.
Kijk terug