Werk-Mantelzorg

Wat doet W&M en voor wie

Werk&Mantelzorg is er voor alle werkgevers en organisaties die mantelzorgvriendelijk willen werken. We delen graag onze jarenlange opgebouwde kennis en ervaringen. En we werken samen met sociale partners om het thema landelijk te agenderen.

Werk&Mantelzorg inspireert, faciliteert en verbindt

Spring snel naar:

Werkgevers

Werk&Mantelzorg begeleidt werkgevers in vier stappen naar een mantelzorgvriendelijke organisatie met informatie, inspiratie, advies, begeleiding en concrete tools.

We delen onze kennis en praktijkverhalen, initiëren projecten, campagnes, bijeenkomsten, leernetwerken en doen onderzoek.

Bekijk de 4 stappen

Gemeenten

Gemeenten zijn ook werkgevers, maar zij hebben nog twee andere belangrijke rollen. Die van aanjager richting lokale werkgevers en ondersteuner van welzijnsorganisaties, steunpunten mantelzorg, huisartsen en werkgevers. De drie verschillende rollen vragen elk om een andere aanpak en andere kwaliteiten. Werk&Mantelzorg begeleidt gemeenten daar graag bij.

Meer weten? Neem contact op met Margreet 06 45 10 84 49, Martijn 06 11 86 58 94 of Ingeborg 06 22 51 35 79.

Sociale partners

Een groot maatschappelijk vraagstuk oplossen, dat doen we natuurlijk niet alleen. Samen met andere innovatieve organisaties zoals ZZP Nederland en Women Inc. maken we het thema werk en mantelzorg bekend bij stakeholders in verschillende werkvelden.

Sociale partners heb je nooit genoeg. Interesse om samen te werken? Neem contact op met Jan Anne: 06-24 71 66 13

Pers & Media

Wij agenderen het thema werk en mantelzorg bij het brede publiek en bij relevante partijen zoals de overheid, werkgevers- en werknemers (organisaties). Werk&Mantelzorg organiseert activiteiten betreffende bewustwording, activeert partijen, initieert onderzoek, deelt kennis en ervaring en geeft voorlichting. Ga voor meer informatie naar onze kennisbank.

Meer weten? Neem contact op met Nicole: 06 28 53 68 18