Contactgegevens

Postadres:
Stichting Werk&Mantelzorg
Wilhelminaweg 12
3941 DG, DOORN

Telefoon: 0343-477890
Email:
info@werkenmantelzorg.nl

Organisaties die mantelzorgers faciliteren verdienen erkenning

meer
Deel via Facebook Deel via E-mail Deel via Twitter

Contact

Mezzo Landelijke vereniging voor Mantelzorgers en VrijwillgerszorgBent u mantelzorger of een organisatie die mantelzorgers ondersteunt?
Wij helpen u graag verder. Neem contact op met De Mantelzorglijn:
telefoon: 0900 20 20 496 (€ 0,10 p/m) of mail: info@mezzo.nl.

 

 

Bent u een werkgever, gemeente of vakbond?
En heeft u vragen over mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid, het agenderen van het thema werk en mantelzorg, het onderzoek of de Erkenning? Wij helpen u graag. Bel met 0343-477890 of mail: info@werkenmantelzorg.nl.

 
 
 
 
 
 
21 januari 2015 / Actueel nieuws Nieuw programma M-power

Stichting Werk&Mantelzorg is onlangs gestart met het programma M-power. Binnen het programma M-power wordt een ondersteuningspakket op maat ontwikkeld en uitgetest bij diverse organisaties en bedrijven. Het ondersteuningspakket, in de vorm van een digitale M-power module, wordt specifiek ontwikkeld voor de werkende mantelzorger. Het programma M-power beoogt met de digitale M-power module bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van mantelzorgers en de psychosociale belasting te verminderen door concrete handvatten waar de werkende mantelzorger zelf mee aan de slag kan.

De M-power module wordt later dit jaar beschikbaar gesteld. Wilt u nu al meer weten? Of als organisatie deelnemen aan de testfase? Neem dan contact op via info@werkenmantelzorg.nl.

Lees meer
06 januari 2015 / Actueel nieuws Literatuurstudie naar kosten/baten van mantelzorgvriendelijk beleid in organisaties

Een literatuurstudie naar de kosten en baten van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid vanuit de visie van de werkgever. Deze studie is uitgevoerd door de VU Amsterdam, in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken.

 

Lees meer
05 januari 2015 / Actueel nieuws Wettelijke bescherming voor mantelzorgers in Duitsland

In Duitsland krijgt de mantelzorger wettelijke bescherming, om zorg en werk te kunnen combineren. Bekijk het filmpje hier.

Lees meer