Vragen? Bel 0343 - 477 890
Werk&Mantelzorg

De erkenning aanvragen

Is het thema goed geborgd in de organisatie? En is het ook gelukt om aandacht te besteden aan de andere drie stappen? Dan komt uw organisatie in aanmerking voor de Erkenning voor mantelzorgvriendelijke werkgever. Vul onderstaand formulier in om de erkenning aan te vragen.

Tip: Loop eerst door het formulier om te zien welke informatie wij nodig hebben:

  • Welke acties heeft uw organisatie uitgevoerd om medewerkers bewust te maken van het thema?
  • Hoe bevordert u de dialoog tussen leidinggevenden, mantelzorgers en collega’s?
  • Welke maatwerkoplossingen zijn in uw organisatie mogelijk en hoe is dit geregeld?
  • Welke stappen heeft u gezet om het thema te implementeren en te borgen in uw organisatie?

Aan het einde wordt gevraagd om materiaal te uploaden die bovenstaande antwoorden ondersteunen. Denk hierbij aan; workshopmateriaal, nieuwsbrieven, beleidsstukken, etc. Vul – als alle informatie beschikbaar is – het formulier in één keer in. Binnen 2-3 weken neemt één van onze adviseurs persoonlijk contact met u op.

 

Kosten aanvraag Erkenning

Voor de beoordeling, de registratie, publicatie op deze website en Twitter en voor het toesturen van de Erkenning vragen wij € 495,00.

En krijgt u de Erkenning? Vergeet dat dan niet te vieren!

 

Erkenning voor mantelzorgvriendelijk beleid
De naam zegt het al. Met de Erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ erkent Werk&Mantelzorg dat u goed bezig bent met het thema. De Erkenning is geen certificaat of keurmerk, maar een blijk van waardering en bevestiging dat de organisatie aandacht heeft voor het combineren van werk en mantelzorg. We beoordelen één keer uw activiteiten/aanpak. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat uw organisatie mantelzorgvriendelijk is én blijft.

Vraag de erkenning aan!

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!  Aanmelden