Werk&Mantelzorg

Mantelzorgvriendelijk werken in Hillegom, Lisse en Teylingen

Op 14 februari ontvangen 6 werkgevers de Erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk.’ Wethouders Van Kempen (Teylingen), Langeveld (Lisse) en Van Trigt (Hillegom) – reiken de Erkenningen uit.

Langeveld: “Mantelzorg is een zorg van iedereen. Als gemeenten en werkgevers samen werken aan een goede werk privé balans van mantelzorgers, komt dat onze hele samenleving ten goede. De Erkenning voor mantelzorgvriendelijk werken zet op een leuke, positieve wijze organisaties die een voorbeeldfunctie hierin vervullen, in de spotlights.”

De volgende werkgevers ontvangen de Erkenning: Stichting Fioretti Teylingen, Bibliotheek Bollenstreek, ISD Bollenstreek, werkorganisatie HLTsamen, Welzijn Teylingen, Welzijnskompas. Lees hier meer over het project.